Activiteiten > Movie Night

Datum: 12 december 2015

Movie Night

De D's en de E's kregen tijdens het trainen een uitnodiging van de Movie night. Op de uitnodiging stond een dress-code: super mooi/ netjes aankleden! Dus dat betekend mooie/ nette kleding aan. En dat hadden ze gedaan ook! Prachtige jurkjes en mooie blouses hadden de kinderen aan.

Het was chique binnenkomen over de rode loper. Bij de ingang kregen de kinderen hun bioscoopkaartje en mochten ze hun jas afgeven bij de garderobe, van de garderobejuffrouw kregen ze (net echt) een nummertje. Bij dit nummertje werd hun jas gehangen. Dit nummertje moesten ze goed bewaren, want dan konden de jassen aan het einde weer gemakkelijk terug gevonden worden.

Toen iedereen binnen was, moesten ze wachten in de gang want de zaal "Bioscoop Goodluck" was nog niet open.

Eerst werden er cocktails gemaakt, een lekker luxe drankje. Ze mochten deze zelf maken met een suikerrandje. Héérlijk. Bij de volgende tafel mochten ze kiezen wat voor verschillende sappen ze in hun glaasje wilden. Ze konden het zo gek maken als ze zelf wouden.

Toen iedereen van zijn cocktail had genoten, kregen ze een VIP bandje, want dit hoort natuurlijk bij een luxe avond. De bioscoop zaal Goodluck ging open en de kaartjes werden gecontroleerd. Gelukkig had iedereen een goed kaartje en mochten ze allemaal naar binnen.

Bij Goed voor Goed hadden we luxe banken geleend, zodat alle kinderen heerlijk konden zitten. Nadat iedereen een plekje had gevonden, kon de film beginnen!

Na ongeveer 45 minuten was het tijd voor een pauze, de kinderen kregen allemaal een bakje popcorn en iets te drinken. Om het nog even spannend te maken voor de kinderen. Was er net voor het eindduel nog een pauze! Dit vonden de meeste niet zo leuk, wat het was net zo spannend! Ze kregen nog wat lekkers en iets te drinken. Toen we de film wilden starten riep Rick: "Wacht! Mijn tand is er uit!" Hierdoor moesten de kinderen nog langer wachten. Agnes schoot Rick ten hulp en de tand werd veilig ingepakt zodat hij zijn tand mee kon nemen naar huis. Toen kon de film eindelijk weer starten.

Omdat de kinderen allemaal zo netjes gekleed waren hebben we nog een mooie en gekke groepsfoto gemaakt. De kinderen die nog in hun eentje op de foto wilden, konden dat ook nog doen.

Als laatste hadden we nog een disco en wat hoort nog meer bij een VIP avond? Natuurlijk... een goodiebag. In het tasje zaten allemaal leuke, kleine en gekke dingetjes. De kinderen kregen deze allemaal mee en toen was het weer tijd om naar huis te gaan. Met het nummertje konden ze hun jassen weer ophalen.

E's en D's bedankt voor de leuke en gezellige avond. Wij hebben genoten! Jullie ook?

Groetjes jeugd-activiteitencommissie,

Agnes, Sanne, Kees, Ivo, Maaike

Links