Activiteiten > Koppelschottoernooi

Datum: 18 juni 2019 - 21 juni 2019
Tekst: Rianne Tiggelman

Van Welsenis Projectstoffering koppelschottoernooi groot succes

Dinsdag 18 en vrijdag 21 juni was het jaarlijkse koppelschottoernooi. Ook dit jaar werd het toernooi gesponsord door onze hoofdsponsor Van Welsenis Projectstoffering. Dinsdag trapten de koppels uit de Top League af. Vervolgens was het de beurt aan de mensen van de Sub League. Op de dinsdag werden goede resultaten neergezet en werd er soms verrassend gewonnen door koppels. Op vrijdag werden de laatste 4-5 ronden gespeeld. Na de laatste ronde werden de punten geteld en werden de kruisfinales gespeeld. Bij de Top League was deze erg spannend! Na de finale werd het buffet geopend. Na het buffet werden de prijzen uitgereikt door Hein van Welsenis, eigenaar Van Welsenis Projectstoffering.

Uitslagen:

Top League:
1e plaats: Daniël en Sven
2e Plaats: Melanie en Ingmar

Sub League:
1e plaats: Marjolein, Peter en Nino
2e plaats: Pieter en Roy

Beide avonden waren een groot succes, mede door het prachtige weer en natuurlijk mede dankzij onze sponsors! Dank jullie wel!
Dit jaar werden de wedstrijdvelden gesponsord door: Van Welsenis Projectstoffering, Wijnkoperij Van Eesteren, Vrienden van Ajax, ProbleemloosDicht.nl , HaiSai / Solaes en W.P. van Winssen.

Links