Activiteiten > Open mixtoernooi

Datum: 24 augustus 2019
Tekst: Dirk Jansen

Open mixtoernooi

Op zaterdag 24 augustus was er het jaarlijkse mix toernooi op de banen bij “Bonne Chance” in Middelharnis. Er waren 52 deelnemers o.a. van “L.T.S.” uit Ouddorp, “Les Boules de la Chevre” uit Melissant, “jeu de Woeles uit Nieuwenhoorn, “Bonne Chance” uit Middelharnis, “de IJsboulers “ uit Puttershoek en nog 9 losse deelnemers. Het was een dag met zon en een temperatuur boven het gemiddelde, voor enkele spelers ietsje te warm en die waren dan ook veel in de schaduw weg gekropen. De dames van de kantine hadden het dan ook niet rustig. Er werd goed gebruik gemaakt van het eten maar zeker ook van de drankjes die goed naar binnen gleden bij dit weer.

Om ongeveer 16.30 uur was er de prijs uitreiking, de wisselbeker ging dit jaar mee naar Ouddorp. de gelukkige was Theo Blokpoel.

De rest van de uitslagen zie je hieronder. De wedstrijdleiding was zeer tevreden met deze gezellige en sportieve dag.

Bijlagen