Activiteiten > Uitreiking verloting

Datum: 4 maart 2006

Hoofdprijs verloting Good Luck uitgereikt

Middelharnis, aan de trotse maar nog iets verbouwereerde hoofdprijs winnaar is door het actiecomité van korfbalvereniging Good Luck en eigenares Ineke van Ever Jeans voor de winkel de hoofdprijs van de jaarlijkse verloting uitgereikt. Nadat al een aantal jaren achtereen de hoofdprijs 2 minuten gratis winkelen in een supermarkt was, heeft men voor de verloting van dit jaar naarstig gezocht naar een andere aantrekkelijke hoofdprijs. Ever Jeans is één van de winkels op D'n Diek die al jaren de vereniging ondersteund door iedere zaalcompetitie een wedstrijdbal te schenken dus het werd tijd om daar eens iets voor terug te doen. De te winnen hoofdprijs was dit jaar dan een kledingcheque ter waarde van € 300,--

Het winnende lot was gekocht door Petra van der Mast uit Sommelsdijk en zij was dan ook aangenaam verrast toen met haar contact werd opgenomen om de prijs officieel te overhandigen.

"Ik heb de door mij gekochte loten meegenomen hoor" verkondigde zij en ze vertelde ook nog even dat zij de loten puur toevallig gekocht toen zij haar vroegere buurmeisje Linda Visser tegenkwam tijdens het winkelen op D'n Diek. "Vroeger kocht ik ook altijd een paar lootjes bij haar en nu ik haar tegen kwam vroeg ze meteen of ik nu ook een lot wilde kopen!"

Alle overige prijzen zijn inmiddels uitgedeeld aan de gelukkige winnaars, een volledige lijst en winnende lotnummers vindt u hier.

Bijlagen

Links