Activiteiten > Koppelschieten jeugd

Datum: 11 juni 2008
Tekst: Erika Schouten
Foto('s): Irene van Peperstraten

Mogelijk gemaakt door Hans Meijer Advies

Woensdag 11 juni was alweer de afsluiting van het korfbalseizoen 2007/2008 voor onze jeugd. We hebben een koppelschottoernooi gehouden. Hierbij schieten 2 koppels om de beurt gedurende een bepaalde tijd op 2 tegenover elkaar staande korven. Aan het eind van de middag telden we het aantal doelpunten op en toen bleek dat Tygo Huizer de beste schutter bij de Fjes was gevold door Annelijn van Es. In de E categorie was Lisanne Versaevel de winnaar en Brian Krijger de nummer twee. Zij kregen een mooie beker en de rest een mooie medaille.

Om 18.00 uur kwam de oudere jeugd en hebben we met zo'n 60 man heerlijk patat gegeten met wat lekkers erbij. Gelukkig was het prachtig weer en kon iedereen buiten in het gras zitten.

Hierna was het voor de kleinsten voorbij en gingen we met de groten verder. Om 20.45 uur bleek dat Eelco van der Sluijs de beste was bij de D leeftijd gevolgd door Lotte Schouten. En bij de C/B categorie ging de eindstrijd tussen Daisy Vroegindewey en Denise Looy. Na 10 minuten knallen had Daisy net wat meer doelpunten gemaakt. Ook zij kregen een mooie beker en de anderen een medaille. Dankzij Hans Meijer Advies konden we deze geslaagde dag organiseren voor onze jeugd.

Links