Activiteiten > Schottoernooi jeugd

Datum: 10 juni 2009
Tekst: Erika Schouten
Foto('s): Jikke van Herk

Mogelijk gemaakt door Hans Meijer Advies

Woensdag 10 juni was alweer de afsluiting van het seizoen. Om 15.30 uur zouden we beginnen met het schottoernooi voor de F, E en D3 teams. Helaas gooide het weer ons hele schema overhoop, de regen kwam met bakken naar beneden. Dus werd de jeugd zolang bezig gehouden met de film Bolt. De papa's en mama's konden hun bakkie drinken op ons overdekte terras, wat enkele hele handige mannen opgezet hadden voor het seniorenschottoernooi en het komende bedrijventoernooi. Maar voor ons dus ook heel nuttig. Gelukkig werd het al snel droog en konden we toch starten.

Er werd fanatiek gespeeld en veel gescoord, maar helaas ging het vlak voor het eten weer gieten en werd de film weer gestart. Ondertussen waren de overige D's, C, B en A's ook aanwezig en werden de frieten met geserveerd. Het was bomvol en eigenlijk een beetje verward in de kantine en onder ons tentje, maar wel gezellig. Iedereen heeft lekker gesmuld en ondertussen werden ook de uitslagen berekend zodat we meteen de prijzen uit konden reiken. De nummers 1 en 2 kregen een mooie beker en de alle anderen een medaille. Einde voor de kleintjes en startsein voor de ouderen.

Zij gingen ondanks de regen gewoon door en ook bij hen werden heel wat doelpunten gescoord. Zo rond 21.00 uur had iedereen z'n wedstrijden gespeeld en waren de winnaars bekend. Ook zij kregen bekers en medailles uitgereikt, hoewel het hardst werd gejuicht toen ze op de achtergrond de voetballers van Nederland tegen Noorwegen zagen scoren.

Het was door het weer een beetje rommelig vandaag maar daar we kunnen we nu eenmaal weinig aan doen, het was weer wel leuk en gezellig en super om onze jeugd zo fanatiek bezig te zien en niet te vergeten de supporters ernaast. Rest mij nog om iedereen te bedanken die geholpen heeft deze dag met doelpunten tellen, limonade schenken, frieten delen, opruimen enzovoorts. In het bijzonder bedanken we onze sponsor Hans Meijer Advies, die het schottoernooi mogelijk heeft gemaakt. Fijne vakantie allemaal en tot de volgende jeugdactiviteit.

Links