Activiteiten > Schottoernooi jeugd

Datum: 2 juni 2010
Tekst: Erika Schouten
Foto('s): Jikke van Herk

Het Hans Meijer Advies Schottoernooi 2010

Op een met zon overgoten woensdagmiddag 2 juni was het weer zover. Het Hans Meijer Advies schottoernooi voor onze jeugd als afsluiting van het seizoen. Om half 4 starten de F'jes en de E's. Er werd lustig op los gescoord en om half zes waren de winnaars bekend. Sam Buiijse F2, Sanne de Vos F1 en Tygo Huizer van de E waren deze middag de bekerwinnaars. De nummers 2 kregen een mooie zilveren en de rest een bronzen medaille.

Ondertussen waren de D,C,B en A's binnen komen druppelen zodat we om 18.00 uur met alle jeugd en helpende papa's en mama's konden gaan eten. Zo'n 75 personen in totaal zaten heerlijk in het gras met hun bordje lekkers.

Om 18.45 uur werd de computer met het speelschema weer opgestart om verder te gaan met de sportieve strijd. Deze duurde door wat strubbelingen met het schema iets langer dan gepland maar uiteindelijk waren toch de winnaars bekend. Bij de D2 was dat Glenn van Oudenaren, de D1 Anouk Krijger, bij de C's die gecombineerd waren omdat er te weinig uit de C2 deelnamen om een aparte poule van te maken werd gewonnen door Lotte Schouten. Het zelfde verhaal gold voor de 2 B's die bij de A's ingedeeld werden en daar was Yorick Huizer de beste schutter. Ook zij kregen een mooie beker en de anderen een medaille als aandenken.

Zo kwam er weer een einde aan een enerverend seizoen, rest nog de braderie waar we iedereen hopen terug te zien. Het bedrijventoernooi waar verschillende ouders aan meedoen en het beachkorfbaltoernooi . Dan nog het tentenkamp en dan is het ook echt vakantie voor de jeugd.

Op de grote mensen wordt nog een beroep gedaan om te helpen met de verhuizing zodat we het nieuwe seizoen op een spiksplinternieuw prachtig mooi complex kunnen starten en net zoveel leuke, mooie, spannende, gezellige, sportieve activiteiten kunnen gaan houden als we in al die jaren aan de Heuvelweg hebben gedaan.

Iedereen die deze dag geholpen heeft willen we namens de jeugd weer hartelijk danken, voor nu en later zeggen we dan ook altijd.

Links