Activiteiten > Sinterklaasfeest

Datum: 25 november 2011
Tekst: Agnes Boeter
Foto('s): Agnes Boeter

Sinterklaas op bezoek bij Good Luck

"Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht" dit klonk uit een tiental keeltjes van de jongste jeugd van de korfbalvereniging Good Luck. Gelukkig had Sinterklaas met z'n pieten in hun drukke agenda nog een plekje voor onze jeugd.

Nadat Sinterklaas met de pieten binnen was gekomen kwamen de pieten erachter dat ze de kadootjes waren vergeten en ze maakten ruzie wie nu voor de kadootjes zou zorgen. Na enig zoekwerk werden de zakken met kadootjes gelukkig toch nog gevonden. Sinterklaas werd door Jikke welkom geheten en ook hij was blij dat hij weer bij de korfbal op bezoek mocht komen.

Allereerst werden de mini's naar voren geroepen. In het grote boek stonden een paar leuke feitjes over Femke, Meerle, Julia, Nikki, Ruben en Milan. De meiden zongen zelfs een liedje voor de sint. Milan en Ruben durfden nog niet maar de vader van Milan ging graag op schoot bij de sint en zong zelfs nog een liedje. Daarna waren de F-jes aan de beurt. Desi, Rick, Sanne, Thijmen, Robin K, Robin S en Fabian gingen gezellig bij de Sint zitten en vertelden onder andere over hun kampioenschap. Als laatste mochten Tess,Tijn, Max en Marit nog bij de Sint komen en daarna werden de pepernoten en de kadootjes uitgedeeld. Sinterklaas wilde daarna snel weer naar huis want The Voice of Holland begon bijna. Met het liedje "dag sinterklaasje"werd de Sint en zijn pieten uitgezwaaid.

Moe maar voldaan gingen de kinderen weer naar huis.

Links