Activiteiten > Bingo en disco

Datum: 20 april 2013
Tekst: Agnes Boeter
Foto('s): Agnes Boeter

Gezellige en druk bezochte bingo/disco

Zaterdagavond 20 april werd er door de activiteitencommissie een bingo met aansluitend een disco georganiseerd, er waren 35 kinderen aanwezig, wat ons zeer verraste. De bingo werd geleidt door Clarinda en Yvette geassisteerd door Margriet, Erika, Lotte en Agnes die hielpen indien nodig de juiste cijfers aan te kruisen. Tussen de rondes door kregen de kinderen ook nog wat te eten en te drinken.

Allereerst werd er begonnen met 4 rondjes bingo met mooie prijzen die je kon winnen. De hoofdprijzen van de 4 rondes werden gewonnen door Meerle, Lilly, Rianne en Fabian. Maar aan het einde van de bingo had iedereen een prijs en ging er niemand met lege handen naar huis.

Daarna werd een gedeelte van de kantine omgetoverd in een donker disco gedeelte met discoballen, laserstralen enzovoorts. DJ Clarinda draaide muziek waaronder ook wel wat verzoekjes. Tussendoor werd er nog een stoelendans gehouden, gewonnen door Rianne. Onder het genot van drinken en chips werd er volop door iedereen gedanst. Volgens ons heeft iedereen een super leuke gezellige avond gehad. Wij willen in het bijzonder Jacco bedanken die eerst alle technische dingen heeft geregeld, lampen opgehangen enzovoorts en daarna ook nog heeft geholpen om alles op te ruimen. Tot een volgende keer.

Zie bijgaande foto's voor een impressie.

Links