Club van 50

Trots stellen wij aan u voor de "Club van 50". De "Club van 50" is een club mensen en bedrijven die KV Good Luck een warm hart toe dragen. De "Club van 50" bestaat op het moment uit 20 leden die elk jaar € 50 euro geven aan de vereniging voor het realiseren van projecten en aanschaffen die niet gedaan kunnen worden uit de verenigingsmiddelen.

De "Club van 50" werd opgericht in het verenigingsjaar 2007-2008 en sindsdien zijn er al diverse leuke dingen gedaan met het geld van de "Club van 50"; Draagt ook u de vereniging een warm hart toe, dan kunt u lid worden van de "Club van 50". Jaarlijks zult u dan door middel van automatische incasso € 50,- bijdragen.

Als tegenprestatie bieden wij u het volgende aan: Wilt u zich aanmelden voor de "Club van 50", of heeft u vragen rondom dit onderwerp, dan kunt u contact opnemen met de penningmeester.

Per e-mail: penningmeester@kvgoodluck.nl
Per post; Postbus 341, 3241 AH Middelharnis