Kantine commissie > Kantinedienst

U vind het rooster voor de kantinediensten via inzetrooster.nl, zie de link onderaan deze pagina. Sinds het seizoen 2016-2017 worden ook ouders van jeugdleden ingedeeld. Deze ouders staan vermeld als 'Fam' met daarachter de naam van het kind. Ouders kunnen dan zelf bepalen wie de bardienst gaat doen, de vader of de moeder.

Verhinderd
Indien u kantinedienst heeft op een moment die u echt niet uitkomt, ruil dan met een ander en noteer dit op de lijst voor kantinediensten die op het informatiebord in de kantine hangt en mailen naar kantine@kvgoodluck.nl. Kortom ZELF voor een vervanger zorgen bij verhindering!

Sleutel
De volgende mensen halen de sleutel op bij Britt Kievit om de kantine te openen:
Dinsdag: Marcel Kievit
Woensdag: Heidi van Beusichem
Donderdag: Marcel Kievit
Zaterdag: kantinedienst ingeroosterd, zie schema. Bij het ophalen van de sleutel bij een bardienst op de zaterdag, zal deze persoon ook de (vers) boodschappen meekrijgen voor verkoop op zaterdag in de kantine.

De sleutel (met bijbehorend tasje) kan door de weeks opgehaald worden (tijdstip in overleg) op adres: Aagje Dekenstraat 4 te Sommelsdijk. Op zaterdag dient het ophalen van de sleutel in overleg plaats te vinden met Britt, telefoonnummer: 06-50585710 of 480247.

Links