Nieuws > Good Luck wint verkiezing leukste sportvereniging

UPDATE: 2 augustus 2012, 21:26

De winnaars bij De Verkiezing van de Leukste Sportvereniging van de gemeente Middelharnis zijn bekend.

Bekijk nu de winnende sportvereniging met het beste gemiddelde cijfer en de sportvereniging met de meeste stemmen in de gemeente Middelharnis.

Vanaf 6 augustus tot en 28 september kan er gestemd worden op de gemeentewinnaars (die meer dan 50 stemmen hebben gehad) om de winnaars van de Provincie Awards en de landelijke Awards te bepalen. De stemmen gaan dan weer op 0. Iedereen mag dan weer opnieuw stemmen.

Bij De Verkiezing van De Leukste Sportvereniging wordt tot nu toe al in totaal 2.685 euro overgemaakt aan Kika, Spieren voor Spieren en Right To Play. Ook in de ronde na 6 augustus betalen de sponsors gezamenlijk 5 cent per stem aan het goede doel.

Alle provinciewinnaars worden uitgenodigd voor de Award Uitreiking in november.

Gemeentewinnaars met met meer dan 50 stemmen die door zijn naar de provincieronde krijgen een e-mail als de volgende ronde begint.