Nieuws > Record voor kvgoodluck.nl

4 oktober 2005, 19:19

Het gaat goed met de website van korfbalvereniging Good Luck. Sinds de start op 9 maart 2003 wordt de site alsmaar meer bezocht. In juni 2004 werd het recordaantal van 3105 pageviews per maand bereikt. Dat betekent dat dagelijks iets meer dan 100 keer de site werd bekeken. Vorige maand, september 2005, werd dit maandrecord van juni 2004 overdonderd. De maand september was goed voor maarliefst 4340 pageviews. Dit betekent 145 pageviews per dag, een fantastisch hoog aantal. De redactie hoopt dat deze lijn zich voortzet en dat vele commissies en/of leden stukjes en foto's naar de webmaster blijven sturen. Tevens wil de redactie nogmaals melden dat men druk bezig is met het verzamelen van informatie voor de historie van de club. Indien u materiaal of informatie hiervoor beschikbaar heeft kunt u dit doorgeven aan de redactie. Ennuh elke dag ff kijken op de site hè...