Nieuws > Rooster kantinedienst eerste helft veld 2012-2013

15 augustus 2012, 20:27

De (school)vakantie is bijna afgelopen! Helaas, maar ook erg leuk weer want dit betekent de start van een nieuw korfbalseizoen! De selectie is al weer volop in training en de jeu de boules heeft al mogen genieten van een gezellig toernooi op een mooie zomerse dag. Wij hopen ook alle andere leden weer lekker te zien sporten en te kunnen verwelkomen op onze prachtige locatie.

Het wedstrijdprogramma is bekend en daarmee het rooster van de kantinediensten ook. Vanaf dinsdag 21 augustus wordt er weer gestart met het draaien van kantinediensten. Hierbij sturen wij u het rooster voor het 1ste helft veldseizoen 2012-2013.

LET OP! Indien u kantinedienst heeft op een moment die u echt niet uitkomt, ruil dan tijdig met een ander en noteer dit op de lijst voor kantinediensten (hangt op het informatiebord in de kantine). Kortom ZELF voor een vervanger zorgen bij verhindering!

SLEUTEL. De sleutel wordt op trainingsavonden (dinsdag, woensdag en donderdag) door een trainer van een jeugdteam opgepikt bij Liesbeth. Dirk Jansen heeft een sleutel om op vrijdag te openen en op zaterdag zal de persoon die ingedeeld staat als eerste de sleutel zelf moeten ophalen bij Liesbeth.

Tot snel.

Met vriendelijke groet,