Nieuws > Rabobank Clubkas Campagne

17 augustus 2014, 10:55

De Rabobank Clubkas campagne is weer gestart. In deze campagne wordt er door het stimuleringsfonds van Rabobank Goeree Overflakkee € 25.000,- verdeeld onder de deelnemende verenigingen op Goeree Overflakkee.

De verdeling wordt bepaald door de leden van de Rabobank. Elk Rabobank lid kan 3 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 per vereniging. En natuurlijk hopen we dat Good Luck een deel van het campagnegeld in de clubkas mag stoppen.

Stemmen
Vanaf 25 augustus kan er gestemd worden. Leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen tot maandag 22 september 2014. En je hoeft geen lid te zijn van KV Good Luck om op ons te kunnen stemmen, dus nodig je buren, opa's, oma's, ooms en tantes uit om ons te helpen. Elke stem helpt.
Succes!

Klik hier om te stemmen!