Nieuws > Korfbal Challenge 2015

13 november 2015, 17:28

De Korfbal Challenge is een bijzonder toernooi. Het is een springplank voor supertalenten.

Het is ook het toernooi waar jaarlijks geëxperimenteerd wordt met nieuwe regels. De schotklok, de kunststofkorf, bijna alle regelwijzigingen kennen hun vuurdoop bij de Challenge in het topsportcentrum Rotterdam.

Op dit spetterende toernooi komen de drie beste Nederlandse clubteams; PKC/SWKGroep (landskampioen), TOP Quoratio en KZ/Hiltex in actie. De nationale teams van Nederland (Young Golden Tulips en Golden Tulips) en het World Team maken het deelnemersveld compleet. Deze zes topploegen zullen van 27 tot en met 30 december in onderlinge confrontaties voor strijd en spektakel zorgen in het Topsportcentrum Rotterdam.

Kampioenenparade
Tijdens de Korfbal Challenge vindt ook de Kampioenenparade plaats. Good Luck E2 zal een ereronde lopen over het hoofdveld in het Topsportcentrum in Rotterdam. Omringd door het publiek krijgen zij een oorverdovend applaus! Ook worden deze kampioenen gehuldigd door spelers van Oranje of andere topspelers.

Heb je zin in een spetterende korfbalshow met mooie korfbalhoogstandjes en extra entertainment? Kom dan ook tussen Kerst en Oud & Nieuw naar Rotterdam om topkorfbal te zien en de huldiging van Good Luck E2 tijdens de kampioenenparade.

De huldiging van Good Luck E2 vindt plaats tijdens het avondprogramma op maandag 28 december 2015. Momenteel vertrekken we met een groep van 32 mensen omstreeks 16.00 uur vanaf de Staver richting Topsportcentrum Rotterdam, waarbij we voorafgaand aan de avond gezellig een patatje eten bij de Mac Donalds nabij het Topsportcentrum.

Kaarten kopen
De kaartverkoop van de Korfbal Challenge is gestart. Klik op onderstaande link voor meer informatie en het bestellen van kaartjes.

Links