Nieuws > Veel stijgers in ranglijst Good Luck 1-spelers!

2 juni 2016, 20:15

De ranglijst is weer bijgewerkt. In april en mei speelde Good Luck 1 zeven wedstrijden. Veel basisspelers hebben er dus 7 wedstrijden bijgespeeld, maar ook diverse invallers hebben hun wedstrijdje meegepikt en zijn daardoor vaak flink gestegen op de ranglijst.

Zo steeg Chantel Anemaat van de 73e naar de 68e plaats, evenaarde Ivo Kroon het aantal wedstrijden van Els Kievit en Myrna van Brussel is door Melanie van der Valk voorbij gegaan. Zowel Kees van Winssen als Maaike van Welsenis speelden er op de laatste speeldag ook weer een wedstrijd bij. Voor laatstgenoemde na een jaar met kuitblessures te hebben rondgelopen weer goed om te zien dat ze weer in het vlaggenschip speelde. Voor Yorick Huizer en Arno Doornhein was het helaas voorlopig de laatste wedstrijd in Good Luck 1, maar iedereen hoopt natuurlijk van harte dat ze over een aantal jaren (of maanden) weer terug komen en hun positie op de ranglijst gaan verbeteren! Het seizoen zit er op. Voor de selectiespelers dus even rust en na de zomer onder leiding van de nieuwe trainer/coach Arie Muis weer vele wedstrijden schitteren in het eerste team van Good Luck!