Nieuws > Samantha de Vos speelt 300e wedstrijd in Good Luck 1

4 februari 2017, 15:45

Zaterdag 29 januari 2017 speelde Samantha de Vos tegen KVK haar 300e wedstrijd in het eerste team van Good Luck. Een mooie mijlpaal, waarmee ze zich mag voegen bij slechts 5 andere personen die 300 of meer wedstrijden in Good Luck 1 hebben gespeeld.

Hiermee komt ze dus ook in de Top 5 van die ranglijst en heeft ze haar man, Jan-Willem de Vos, in het vizier. Dat wordt vast nog wel een dingetje!!! Ook noemenswaardig is dat Jeroen Kars zich in de Top 10 heeft gespeeld. Hij staat op plaats 9 en ging Leo van der Made voorbij. Hans Peterse kroop de Top 25 binnen en staat nu gelijk met Myrna van Brussel op plaats 23. Nadine Bom staat, ondanks dat ze geen vaste basisspeelster is in het 1e, met 82 wedstrijden toch inmiddels in de Top 50. Frederique Abbas steeg vier plaatsen en staat gelijk met Leon de Bonte op plaats 55. Ook Chantel Anemaat (62e) en Maaike van Welsenis (63e) stegen vier plaatsen op de ranglijst!