Nieuws > Uitnodiging Koppelschottoernooi 2018

3 mei 2018, 19:20

Beste senior-lid, jeu de bouler, ouder, supporter, sponsor of belangstellende, Op dinsdag 5 en vrijdag 8 juni is het weer zover, het jaarlijkse koppelschottoernooi!

Ook dit jaar zal er weer een Topleague zijn voor korfballende leden en Subleague voor recreanten en niet korfballende leden. Deelnemers aan de subleague mogen (maar hoeft niet!) ook per koppel inschrijven. Voor de topleague zullen de koppels worden geloot.

De eerste speelronden zullen beginnen om 19.30h (19.00 aanwezig) en zijn rond 22.00h klaar. Op de vrijdagavond zal er tevens een buffet aanwezig zijn!

Kosten zijn net als vorig jaar 5 euro p.p., te voldoen op dinsdagavond bij binnenkomst. Opgeven kan via de lijst op het bord in de kantine, via de mail (wedstrijdsecretaris@kvgoodluck.nl) of via whatsapp (0631039121 / 0612624381).

Indien u verhindert bent op 1 van de avonden, is het ook mogelijk voor de andere avond in te schrijven.

Deadline voor inschrijven is zaterdag 2 juni.

We zien uw inschrijving graag tegemoet! En hopen er net als vorige jaren weer een succesvol toernooi van te maken!

De organisatie.

Kim Winkels, Petra van der Valk en Gijsbert Gille