Nieuws > KorfbalFit: kom bij de recreanten!

19 maart 2006, 16:17

De Technische Commissie wil met recreantenkorfbal gaan starten. Zodra de buitentraining gaat beginnen - op woensdag 29 maart 20.00 uur - gaan we aan de slag.

Wij willen jullie uitnodigen om kennis te maken met de korfbalsport en om een avond in de week actief bezig te zijn. Als je nog nooit gekorfbald hebt is dit dé kans om te ervaren wat een leuke sport het is. Ook oud-korfballers zijn van harte welkom. Wij bieden je iedere week gezelligheid en heel veel lol en we zullen uitleg geven over de spelregels zodat je nu gaat begrijpen wanneer en waarom de scheidsrechter fluit als je bij een wedstrijd komt kijken. Ook kun je deel nemen aan de verschillende gezellige avonden die ieder jaar worden georganiseerd.

Als er genoeg belangstelling is kunnen we een recreanten-achttal vormen en af en toe een wedstrijd organiseren. Ook kunnen jullie meedoen met het koppelschottoernooi wat ieder jaar gehouden wordt en niet te vergeten het jaarlijkse bedrijventoernooi.

Korfbalvereniging Good Luck is een gezellige en dynamische vereniging met heel veel andere activiteiten zoals klaverjasavonden, playback, casinoavond, mosselavond etc. Naast deze activiteiten wordt dus ook het hierboven genoemde bedrijventournooi en een Open Flakkees Koppelschotkampioenschap georganiseerd.

Heb je belangstelling of wil je verdere informatie neem dan contact op met Marjo Joppe, tel. 0187-486268 of e-mail marjojoppe@chello.nl

Het gaat goed met de aanmeldingen. De teller staat op 5, maar natuurlijk kunnen er nog meer bij. Graag zelfs!