Nieuws > Van Welsenis Projectstoffering en WEA Deltaland nieuwe shirtsponsors

1 april 2007, 20:38

Tijdens het zaalseizoen werd door Hein van Welsenis aan de E2 nieuwe wedstrijdshirts uitgereikt voorzien van zijn bedrijfsnaam. Dat de ploeg heel trots was op deze nieuwe shirts lieten zij uitbundig blijken tijdens het aanmoedigen van de thuiswedstrijd van Good Luck 1 waar deze spelers bij aanwezig waren als ploeg v/d maand. Afgelopen zaterdag was het aan Good Luck 3 de beurt om in het nieuw aan te treden. Door Karel Hamelink en Daan van Beusichem werden vooraf aan de thuiswedstrijd tegen DVS 3 nieuwe wedstrijdshirts uitgereikt van Maatschap WEA Deltaland. Over een aantal weken zal er tevens een nieuw reclamebord van WEA Deltaland langs het veld aan de Heuvelweg geplaatst worden. Met deze twee nieuwe shirtsponsors zijn nu alle teams van korfbalvereniging Good Luck voorzien van gesponsorde wedstrijdkledij. Voor een overzicht van alle sponsors verwijs ik naar de subpagina op deze website.