Nieuws > Programma beachkorfbal zaterdag 7 juli

3 juli 2007, 00:00

Het programmaboekje én de bevestiging voor deelnemende ploegen aan het beachkorfbal op 7 juli 2007 vindt u op de Beachkorfbal pagina.

Op zaterdag 7 juli is het dan zover. Good Luck organiseert in samenwerking met de KNKV district Zuid-West een beachkorfbaltoernooi. Als mooie locatie hebben we gekozen voor het strand ter hoogte van strandpaviljoen paal 10 in Ouddorp. Met dit toernooi hopen we een prachtige afsluiting van het korfbalseizoen voor senioren, junioren en recreanten te maken. Graag nodigen wij jullie dan ook uit om deel te nemen aan dit toernooi.

Het toernooi begint om 10.00 uur en de eindtijd zal afhankelijk zijn van het aantal deelnemende teams. Het is mogelijk na afloop van het toernooi deel te nemen aan een gezellige barbecue. Je kan je voor deze barbecue aanmelden op beachkorfbal@kvgoodluck.nl. Overnachten is mogelijk op camping de Klepperstee (info@klepperstee.com).

Wil je met één of meerdere teams meedoen, dan kan je via deze website inschrijven. Na aanmelding en betaling van het inschrijfgeld ontvang je een bevestiging per e-mail. Aanmelding is mogelijk t/m 8 juni.

Bijgaand vind je het inschrijfformulier, een verenigingsbrief, een affiche en een digi.

ZON, ZEE EN ZAND ......
WIJ ZIEN U GRAAG 7 JULI OP HET OUDDORPSE STRAND