Nieuws > Inleveren pasfoto's

8 mei 2008, 23:25

De onderstaande leden moeten voor het nieuwe seizoen een nieuwe spelerskaart hebben. Willen deze leden die hier onder genoemd worden dan ook voor 1 JUNI 2008 2 pasfoto's inleveren bij Jan de Leeuw. Je kan ze in de kantine achterlaten in een gesloten enveloppe met vermelding van je naam en geboortedatum. En helaas voor jullie... geen spelerskaart aan het begin van het nieuwe seizoen betekend ook niet spelen!!!

Ingmar Adam, Indy Broekman, Desiree Guldemeester, Arie Jan Hartensveld, Jessie Huizer, Yorick Huizer, Marco Kransse, Adwin Krijger, Sanne Kroon, Hans Los, Leonie Noteboom, Nico Overduin, Hans Peterse, Petra van der Valk-Sprong, Maarten Vijfhuize, Antonie Vis, Monique Vogelaar-Krijgsman, Ronald Weijdema, Harm Weijman, Anneleen Kolijn en Heidi Kamerling.