Nieuws > Tentenkamp 2009

28 december 2008, 14:27

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen en dat hebben we dan ook gedaan. Afgelopen zondagavond 21 december j.l. verzamelden wij bij Ingmar voor een hapje en een drankje, om daarna onze weg te vervolgen naar het dorp. Je moet tenslotte aan teambuilding doen en hoe kan dat beter dan tijdens een etentje.

Om 19.00 was er gereserveerd bij proeverij Kern/de Hooge Heerlijkheid aan de Voorstraat in Middelharnis. Voor sommigen van ons was het de eerste keer dat zij daar kwamen.

Wat voorheen 2 restaurants waren, is nu 1 restaurant geworden, met een kaart waar voor iedereen wat wils op staat en dat allemaal tegen redelijke prijzen. Het is een gezellige, warme, maar toch moderne ambiance geworden, waar je heerlijk en op je gemak kunt eten. Mensen die nog denken: "Daar gaan we niet eten, want het is veel te duur," zouden er goed aan doen om eens naar de vernieuwde Hooge Heerlijkheid te gaan.

Nadat wij heerlijk gegeten en nagetafeld hadden, waren we het in ieder geval eens over het thema van het tentenkamp. Wij willen graag Karin en Marc en hun personeel bedanken voor een gezellige avond.

De brieven voor de jeugd en ouders gaan na de feestdagen de deur uit.

Namens de organisatie van tentenkamp en alle jeugdleiders wensen wij jullie en u fijne feestdagen.