Nieuws > KV Good Luck stelt per direct ledenstop jeugd in

2 februari 2010, 12:40

Maandag 1 september 2009. Het bestuur van korfbalvereniging Good Luck moet helaas meedelen dat zij per direct een ledenstop voor de C, D, E en F jeugd zal invoeren.

De laatste jaren maakt onze vereniging met name in deze leeftijdscategorieën een explosieve groei door, iets waar we als vereniging uiteraard heel blij mee zijn. Op dit moment lopen we echter tegen het probleem aan dat we zelfs voor de huidige teams niet voldoende vrijwilligers hebben om deze ploegen te trainen en te begeleiden. Ook onze sterk verouderde accommodatie bied met slechts twee kleedkamers onvoldoende ruimte om deze grote groep jeugdleden tijdens de wedstrijddagen en trainingsavonden van basisvoorzieningen te voorzien. De club heeft dit reeds geruime tijd zien aankomen, en heeft dan ook al het mogelijke gedaan om dit te voorkomen. Voor het trainen en begeleiden van de huidige teams zonder begeleiding wordt nu een beroep gedaan op onze seniorenteams. Deze zullen op tourbeurt de training en begeleiding op zich gaan nemen. Wat de accommodatie betreft is er in 2006 gestart met de aanleg van een nieuw sportcomplex aan de Oostplaatseweg. Door diverse oorzaken heeft dit project een dusdanige vertraging opgelopen dat onze club nog steeds in het ongewisse is over de termijn waarop de toekomstige huisvesting gerealiseerd kan zijn.

Good Luck zal bij de eventuele aanmelding van nieuwe leden sterk kijken naar de bereidwilligheid van ouders om ook vrijwilligerstaken op zich te nemen. Daarna zullen de overige aanmeldingen behandeld worden. Good Luck zal altijd al het mogelijke doen om korfbal mogelijk te maken voor een ieder die dat graag wil, en hopen dan ook dat deze ledenstop snel tot het verleden behoort.