Nieuws > Good Luck markt

10 januari 2010, 14:55

2010 zal voor Good Luck een historisch jaar gaan worden. Na ruim 30 jaar gaan we onze vertrouwde stek aan de Heuvelweg verlaten. Na jaren praten en plannen maken gaat het dan eindelijk gebeuren, en is het de bedoeling dat we het seizoen 2010-2011 op ons nieuwe complex gaan starten.

Bij de verhuizing komt nogal wat kijken, het gebouw wordt gefinancierd door de gemeente maar alleen met het gebouw zijn we niet klaar. Er zijn een aantal zaken, die moeten gebeuren, en dat zijn o.a.:

Dit zijn enkele voorbeelden van werkzaamheden en materialen die gedaan/aangeschaft moeten worden. Zaken die veel geld gaan kosten. Geld dat we o.a. willen gaan inzamelen tijdens een markt op zaterdag 12 juni 2010.

Op deze dag willen we verschillende dingen gaan verkopen. Allerlei leuke spulletjes die we met de jeugd willen gaan maken en een rommelmarkt van kleine huishoudelijke spullen, speelgoed, boeken en serviesgoed. Dus geen meubelstukken als kasten stoelen en tafels. Als u nog spullen op zolder hebt staan die voor deze markt geschikt zijn kunt u deze bij ons inleveren.

De eerste inzamelingsdatum is: De ingeleverde spullen worden door de commissieleden beoordeeld, en zij bepalen wat er verkocht gaat worden. Het opgehaalde bedrag zal geheel ten goede komen aan de vereniging.

Daarnaast komen er, zaterdag 12 juni, natuurlijk kramen voor de inwendige mens met allerlei lekkers en een gedeelte waar de jeugd zich bezig kan gaan houden met allerlei spelletjes en andere activiteiten.

Kortom een dag voor, door en met de gehele vereniging en verder met vele andere belangstellenden waar we hopelijk een leuk verhuisbedrag aan over gaan houden. Als u leuke ideeën heeft of suggesties zijn die natuurlijk altijd van harte welkom. Op ons mailadres: goodluck.middelharnis@knkv.nl.

De commissie:
Erika, Marscha, Tanja, Sharony, Jikke, Yvette en Arend