Nieuws > Good Luck Markt

2 juni 2010, 21:51

2010 zal voor Good Luck een historisch jaar gaan worden. Na ruim 30 jaar gaan we onze vertrouwde stek aan de Heuvelweg verlaten. Na jaren praten en plannen maken gaat het dan eindelijk gebeuren, en is het de bedoeling dat we het seizoen 2010-2011 op ons nieuwe complex gaan starten.

Bij de verhuizing komt nogal wat kijken, het gebouw wordt gefinancierd door de gemeente maar alleen met het gebouw zijn we niet klaar.

Er zijn een aantal zaken, die moeten gebeuren, en dat zijn o.a.:

Dit zijn enkele voorbeelden van werkzaamheden en materialen die gedaan/aangeschaft moeten worden. Zaken die veel geld gaan kosten. Geld dat we o.a. willen gaan inzamelen tijdens de Good Luck Markt op zaterdag 12 juni.

Op deze markt komen kramen met: boeken, speelgoed, kleine huishoudelijk artikelen, kaarten, kruukplaetjes en nog veel meer! En verschillende jeugdploegen zullen hun eigen gemaakte knutselspulletjes te koop aanbieden! Er komen natuurlijk kramen voor de inwendige mens met allerlei lekkers (waaronder gebakken vis!) en een gedeelte waar de jeugd zich bezig kan gaan houden met allerlei spelletjes. Tevens zal op deze middag, rond 15.00 uur, de trekking plaats vinden van de loterij.

Kortom een dag voor, door en met de gehele vereniging en verder met vele andere belangstellenden waar we hopelijk een leuk verhuisbedrag aan over gaan houden.

De braderiecommissie,
Tanja, Marsha, Yvette, Arend, Jikke en Erika

Bijlagen