Nieuws > Bedankt!

23 juni 2010, 19:05

UPDATE: Foto's nu in 4 delen: deel 1, deel 2, deel 3, deel 4.

Wij willen graag iedereen heel hartelijk bedanken die ons geholpen hebben om de braderie, die afgelopen zaterdag gehouden is, tot een succes te maken.

En dat is van o.a. het meedenken, flyeren, iedereen die de spullen bij ons ingeleverd hebben om te verkopen, opbouwen, alle hulp op de beide dagen, alle jeugd die acties gevoerd hebben, spontane acties van jeu de boules leden (o.a.:lekker hoor, de advocaat ;-)), acties van ouders, jeugdleden die zaterdag geholpen hebben, de seniorenleden achter de kramen, barpersoneel en natuurlijk iedereen die langs geweest is! Zonder tekort te doen aan iedereen die ons geholpen hebben, op wat voor manier dan ook, zijn er toch een aantal mensen die wij specifiek willen bedanken: Hans Los, enorm bedankt voor al je hulp en je ritjes met de kar om alle spullen naar de loods te brengen en weer terug. Jan Mackloet en Alianne van Welsenis voor het vervoer afgelopen vrijdag en zaterdag. Arius Kroon, bedankt voor het lenen van je kar. Lau Minheere, bedankt voor de vrijdagrit en het "oud papier", Arend Krijgsman, het was niet makkelijk dit jaar om aan vis te komen, maar gelukt is het en alles verkocht, super! Tevens willen wij de volgende sponsoren bedanken: Loodgietersbedrijf Rijmi, Tieleman keukens, Kievit Warmte en Vroegindewey All Office.

En natuurlijk lest best, de dames: Erika, Sharony, Tanja en Yvette, meiden het was super om met jullie samen te werken! Bedankt, voor de gezellige vergaderavonden :-)