Nieuws > Bedankt!

10 november 2011, 12:47

Wij willen graag iedereen heel hartelijk bedanken die ons geholpen hebben om de winterfair en de feestavond, die afgelopen zaterdag gehouden is, tot een succes te maken.

En dat is van o.a. het meedenken, flyeren, iedereen die de spullen bij ons ingeleverd hebben om te verkopen, opbouwen, alle hulp op de beide dagen, leden/ouders achter de kramen, barpersoneel en natuurlijk iedereen die langs geweest is! Zonder tekort te doen aan iedereen die ons geholpen hebben, op wat voor manier dan ook, zijn er toch een aantal mensen die wij specifiek willen bedanken: Hans Los, bedankt voor al je hulp en je ritjes met de kar om alle spullen naar de loods te brengen en weer terug. Arie Wesdorp bedankt voor je grote aandeel, familie van Welsenis voor het gebruik van de 2 tenten, Adwin voor je idee en de uitvoering ;-), en Harro Verhage.

En natuurlijk lest best, de dames: Anja, Erika, Sharony en Yvette; meiden het was wederom super om met jullie samen te werken! Bedankt, voor de gezellige vergaderavonden :-) en op naar het volgende feest!