Nieuws > Nieuwe kantinecommissie voor KV Good Luck!

29 februari 2012, 22:52

Vanaf heden hebben wij zitting genomen in de kantinecommissie van KV Good Luck. Wij nemen het stokje over van Ina Minheere, die zich vele jaren, samen met anderen, ingezet heeft voor de kantinezaken.

Het bestuur heeft voorgesteld dat we dit verder oppakken met een kantinecommissie. Deze bestaat nu uit vijf personen die onderling taken en verantwoording delen. Vanuit het bestuur heeft Anja Wesdorp zitting in de commissie.

Met z'n vijven gaan we ons onder andere bezighouden met de inkoop (en verkoop!), de aankleding van de kantine, organisatie van bardiensten en ook de schoonmaakroosters. Hiervoor hebben we een aantal nieuwe ideeën. Eén daarvan is om op de drukkere zaterdagen een gevarieerd menu aan te bieden zodat na het sporten ook de inwendige mens versterkt kan worden. Over dit, en andere kantine ontwikkelingen zullen we je tijdig informeren via de website, e-mail, de (jeugd)trainers en flyers in de kantine.

Om de tweede helft van het veldseizoen fris te starten is het noodzakelijk om de kantine en keuken te voorzien van een grote schoonmaakbeurt. Bij deze doen we een oproep om ons daar op maandag 12 maart bij te komen helpen. Aanvang 18:30 uur in de kantine.

Tot slot erg belangrijk. Het adres waar je voorafgaand aan een training, een kantinedienst of activiteit de sleutel op kunt halen is gewijzigd. Voortaan kun je de sleutel afhalen bij Liesbeth Los tussen 17.30 en 18.00 uur (in overleg op een ander tijdstip), Oranje Nassaustraat 2 te Middelharnis, telefoonnummer: 06-22315310 / 473557.

Mocht je zelf nog ideeën, tips, vragen en/of opmerkingen hebben dan kun je altijd terecht bij één van de commissieleden. Je kunt ons bereiken op ons mailadres: kantine@kvgoodluck.nl.

Wij hebben er zin in, en hopen er een gezellig seizoen van te maken!

Anja Wesdorp
Britt Kievit
Ingmar Adam
Liesbeth Los
Nicole den Engelsman