Adwin Krijger slaagt voor examen KNKV scheidsrechter!

Tekst: Marcel Kievit

Door een blessure moest hij het even uitstellen, maar op 2 april 2017 was het dan zover. Bij Ten Donck in Ridderkerk heeft Adwin zijn examen gedaan en behaald. Na een opleiding van een half jaar was deze 4e wedstrijd als praktijkexamen het slotstuk. Naast Jan de Leeuw, Lau Minheere en Marcel Kievit is Adwin Krijger nu de 4e KNKV scheidsrechter van Good Luck.Het bestuur feliciteert Adwin met het behalen van zijn diploma en is erg content met het feit dat hiermee tevens wordt voldaan aan de doelstellingen uit het arbitrage beleidsplan. Maar belangrijker nog, de vereniging kan hierdoor makkelijker aan de bonus/malus regeling van het KNKV voldoen, zodat de selectie wedstrijdkorfbal kan (blijven) spelen, zonder negatieve gevolgen (financieel en punten in mindering). Voor volgend seizoen gaat de vereniging uiteraard weer op zoek naar nieuw talent. Wil jij ook graag een opleiding tot scheidsrechter volgen? Of heb je hier vragen over, stel ze gerust aan Lau Minheere of Marcel Kievit.