Good Luck sluit seizoen fantastisch af!

Tekst: Marcel Kievit

Het begon op zaterdag 27 mei al vroeg op het sportcomplex van korfbalvereniging Good Luck. Veel jeugdteams konden bij een overwinning kampioen worden. En, kampioen werden ze! De jeugdtrainers hebben weer goed werk afgeleverd en veel kanjers kampioen gemaakt. Good Luck A1, C2, E1 en F1 werden, vaak ook nog op hoog niveau, 1e in hun poule! In de middag speelden de senioren. Maar voor aanvang van het eerste team werd Thymo van den Doel in het zonnetje gezet. Voorzitter Jan de Leeuw en aanvoerder Arnold Jansen reikten hem een trainingspak uit, omdat hij het 200e lid is. Zijn broer speelt al 5 jaar korfbal en werd dus vandaag met de A1 kampioen. Good Luck 1 had zich al veilig gesteld voor weer een seizoen 3e klasse en nam afscheid van Samantha de Vos. Onder luid applaus werd ze door haar drie kinderen, de selectie en het bestuur in het zonnetje gezet! Daarna vierde Good Luck 3 het kampioenschap. Met een aantal ruime overwinningen werd dit team, net als Feyenoord, na 18 jaar weer eens kampioen! Tot slot trof het bestuur alle voorbereidingen om tijdens deze vrijwilligersdag alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun tomeloze inzet. Circa 70 personen konden genieten van een barbecue, verzorgd door Auke Wagenaar. Het weer en de sfeer waren werkelijk fantastisch. Een topdag deze slotdag, waarvan iedereen zei dat dit zeker voor herhaling vatbaar is.