Datum: 25 april 2015
Uitslag: 8-9
Tekst: Marcel Kievit

Good Luck weer net met lege handen

Zaterdag 25 april was koploper Reeuwijk te gast in Middelharnis. Na een zwak begin van Good Luck begon het goed te draaien. Ondanks de harde wind werd een 1-5 achterstand rechtgetrokken en gingen de ploegen met 5-5 rusten.

In de tweede helft scoorden beide ploegen nauwelijks. Good Luck was de betere ploeg en maakte telkens de voorsprong. Bij 8-8 en nog 4 minuten op de klok werd aangegeven dat een punt ook een prima resultaat was. Helaas scoorde de koploper twee minuten voor tijd een fraai, maar enigszins gelukkig, afstandschot. Good Luck kon het niet meer goed maken en stond weer met lege handen. Zonde, want de ploeg heeft hard gewerkt en prima gespeeld. Een gelijkspel had verdient geweest. De strijd voor lijfsbehoud in de 3e klasse is nu begonnen.