Wedstrijden > Good Luck 1 - Scheldevogels 1

Datum: 8 oktober 2016
Uitslag: 11-13
Tekst: Arnold Jansen

Good Luck verliest van Scheldevogels

Op het zonnige sportpark De Oostplaat, is het Good Luck wederom niet gelukt om de punten thuis te houden. De tegenstander deze middag was Scheldevogels, een oude bekende die na een paar jaar 4e klasse dit jaar weer terug is op het 3e niveau.

Good Luck begon rommelig aan de eerste helft. Dit was ook de verdienste van de uitploeg die veel druk zette op de aanvallers van Good Luck. Beide ploegen konden in de 1e helft geen gaatje slaan en er werd uiteindelijk gerust met een 6-6 tussenstand.

Good Luck had veel kansen nodig om tot scoren te komen, maar kon toch tot 9-9 blijven aanhaken. Op dat moment ontstond het eerst een klein gaatje van 2 punten. Hierdoor moest de thuisploeg in de achtervolging en dit lukte met een paar, dankzij de sterke rebound, lange aanvallen, 11-11. Met nog 2 minuten op de klok scoorde Scheldevogels direct de 11-12 en moest Good Luck weer in de achtervolging, er werden nog een paar goede kansen gecreëerd maar het geluk was niet aan de gewenste zijde. Scheldevogels scoorde een paar seconden voor tijd nog wel, uitslag 11-13.