Wedstrijden > Good Luck C2 - Oranje Wit C4

Uitslag: 11-2
Tekst: Helma Goeman

Good Luck C2 - Oranje Wit C4

Met perfect weer om te korfballen begon het team van de C2 aan de derde wedstrijd in deze competitie, de vorige 2 wedstrijden werden ruim gewonnen. Mark opende al in de eerste minuut de score voor Good Luck en scoorde binnen 2 minuten ook al het tweede doelpunt. In de 9e minuut werd de bal goed onderschept door Alisha en maakte Desi het mooi af door de 3-0 te scoren. Vervolgens werd kans op kans gecreëerd door de aanval van Good Luck en was het wachten op de 4-0, maar Oranje Wit scoorde vervolgens uit een van de weinige kansen die ze kregen de 3-1. De 4-1 volgde gelukkig snel in de 22e minuut door een doelpunt van Fabian die deze wedstrijd voor het eerst weer vanaf het begin kon meespelen nadat hij 2 weken geleden al een mooie rentree had gemaakt in de laatste minuten van de vorige wedstrijd. Met een ruststand van 4-1 en een spelbeeld wat meer deed verwachten werd aan de tweede helft begonnen. Kirsten was in het veld gekomen voor Fabian en Wout (C1) verving na een paar minuten in de 2e helft Marijn. Wederom volgende veel schoten op de korf die er door wat pech helaas net niet in wilden. Maar 7 minuten na rust was daar toch de 5-1 door Rick, Youp scoorde al vrij snel daarna de 6-1 die helaas werd afgekeurd maar na 11 minuten in de tweede helft werd alsnog de 6-1 gescoord door Alisha en Youp scoorde snel daarna de 7-1 en deze telde gelukkig wel. Good Luck was duidelijk de bovenliggende partij en wist dit in de tweede helft ook wat beter om te zetten naar doelpunten, na een mooi afstandschot van Mark kwam de stand op 8-1 en vlak daarna kon Rick de 9-1 scoren. Met nog 7 minuten op de klok wist Oranje Wit nog een keer te scoren door een mooi schot op afstand. Maar Good Luck wist direct daarna de score nog verder uit te breiden door een doelpunt van Youp en Lise scoorde het elfde en laatste doelpunt, waardoor de eindstand 11-2 werd. De C2 blijft dus koploper in deze competitie en volgende week gaan zij vol goede moed naar Dordrecht voor de uitwedstrijd tegen Oranje Wit.