Wedstrijden > Good Luck C2 - Conventus C2

Uitslag: 5-2
Tekst: Ingrid Houweling

Kampioenswedstrijd Good Luck C2 tegen Conventus C2

Voor de wedstrijd mocht het gehele team friet eten op de korfbal, omdat het kampioenschap al niet meer kon worden afgenomen… Het duurde een tijdje voordat de kids loskwamen... maar toen de tafel met saus was vol gesmeerd kwamen ze toch los!

Nadat het team van de tegenpartij 10 minuten te laat het veld op kwam kon de wedstrijd om 19.15 eindelijk van start gaan!

Good Luck begon met een goede aanval en een paar mooie acties, maar de bal wilde de korf niet in. Mede door de goede vang van oa. Lise en een paar mooie onderscheppingen van Youp en Mark bleef de bal voornamelijk in het aanvalsvak van Good Luck. Helaas mocht Conventus ook een keer aanvallen en zij scoorden in korte tijd de 0-2. Weer een mooie actie van Youp waar hij zijn schot zelf afving en nog een poging waagde, maar het mocht weer niet baten... Bente dacht: ik gooi mijn haren los, misschien helpt dat? Nog een mooie actie van Mark en eindelijk scoorde Alisha de 1-2! Weer een paar mooie acties maar helaas... totdat Daisy de gelijkmaker scoorde. Met 2-2 de rust in!

Na de rust werd er goed aanvallend gespeeld door Good Luck en veel druk uitgeoefend op de tegenpartij. Na een mooi één-tweetje van Rick en Fabian kreeg Rick de bal weer en scoorde de 3-2! Lise scoorde een wel verdiend punt en maakte 4-2. Uiteindelijk werd de wedstrijd beslist met een 5-2 score van Marijn! GEWONNEN!

Na een paar knallende confettikanonnen, joelende en trotse ouders en grootouders en een kleverige fles kinderchampagne (met liefde door trainer Samantha over de kinderen gegooid) kon er gedoucht worden... Trots op een geslaagde wedstrijd en een mooi veldseizoen en het is overduidelijk: De C2 zijn terechte KAMPIOENEN!