Wedstrijden > Albatros B3 - Good Luck B1

Uitslag: 7-5
Tekst: Adwin Krijger

Good Luck B1 verliest in Zwijndrecht van nr. 2 in de poule

Zaterdag 24 november stond in Zwijndrecht de wedstrijd tegen Albatros B3 op het programma. Onze B1-ers waren koploper na twee gewonnen wedstrijden en de tegenstanders stonden na het gelijke spel van vorige week op de 2e plaats met 1 puntje minder.

Dat dit een wedstrijd was om de koppositie in de competitie was al vanaf de eerste minuut duidelijk. Het tempo lag hoog en er werd goed gespeeld zeker door Albatros.

Good Luck moest even wennen aan dit hoge tempo en het kort op de ballijnen verdedigen van Albatros. De 1-0 stond na een goede aanval van Albatros al snel op het scorebord.

Na een paar minuten kwamen de Good Luckers beter in de wedstrijd en gingen we de strijd aan, duels werden meer en meer gewonnen, ballen werden beter geplaatst en we scoorden de gelijkmaker.

Er ontwikkelde zich een spannende wedstrijd waarbij Albatros eerlijk gezegd toch wel iets beter was dan wij. Ze werden ook wel wat geholpen door de scheidsrechter waardoor we ook niet dichterbij kwamen.

Via een ruststand van 5-3 werd het aan het eind van de tweede helft toch nog even spannend toen we op 5-6 kwamen door een mooie actie van Anne. Gelijk daarna werd echter de 5-7 gescoord en verloren we de wedstrijd.

Jammer dat we nog teveel kansjes missen maar zoals gezegd de tegenstander was wel iets beter.

Toch was wel heel duidelijk te zien dat onze spelers een enorme vooruitgang hebben geboekt in het spel! Mooie aanvallen met prima kansen!

Het leverde in ieder geval een goed gevoel op en het is helemaal niet erg om op deze manier te verliezen. Met deze inzet en dit spel gaan we zeker nog vele wedstrijden winnen!