Wedstrijden > Good Luck B1 - VIOS B1

Uitslag: 9-5
Tekst: Adwin Krijger

Good Luck B1 herstelt zich na verlies in vorige wedstrijd

Zaterdag 9 december moesten de spelers van de B1 al vroeg uit bed. Om 09.30 u stond in de Gooije de start van de wedstrijd tegen Vios B1 uit Numansdorp op het programma.

Vios speelde met 8-8 gelijk tegen Albatros waar wij dus van verloren! Het beloofde dus opnieuw een spannende wedstrijd te worden.

Eigenlijk viel dat wel mee. Good luck begon goed aan de wedstrijd en kwam door goede doelpunten op een 3-0 voorsprong waarna Vios wat terug deed 3-1. Echt goede kansen kregen de bezoekers niet maar de schoten vielen makkelijker door het kunststof. Bij rust was de voorsprong 5-4 omdat we verdedigend ook niet erg scherp waren.

Door twee tactische omzettingen aan het begin van de 2e helft wonnen we de wedstrijd. Met Nathalie die van het ene vak naar het andere vak verhuisde hadden we verdedigend gelijk bijna alle afvang. Hierdoor kon Vios niet meer goed aanvallen en kregen we de controle terug. Met de snelle Thijs in het aanvalsvak kwam er ook meer beweging en werden we veel gevaarlijker.

De doelpunten konden niet uitblijven en via 6-4 kwamen we op 8-5 en met nog een paar minuutjes op de klok werd de wedstrijd binnen gehaald. Een prima 9-5 overwinning en weer twee punten gehaald.

Volgende week zaterdag staat ook weer een lastige wedstrijd op het programma. In Hellevoetluis spelen we om 13.00 uur tegen het Caproen!