Wedstrijden > SKV B1 - Good Luck B1

Datum: 13 januari 2018
Uitslag: 5-7
Tekst: Adwin Krijger

Good Luck B1 leert worstelen!

Vorige week zaterdag zaten overduidelijk de oliebollen nog in de benen bij de spelers van de B1, er werd in de Gooye kansloos verloren van Focus B1 3-10. Verrassend, want Good Luck en Focus stonden beiden op de 2e plaats.

Vandaag de uitwedstrijd tegen SKV B1 en die wedstrijd werd in de Staver met 8-4 gewonnen. Helemaal geen slechte tegenstander want zij misten toen veel kansen.

De eerste helft werd in een hoog tempo gespeeld met een aantal tactische wissels om de lengte van de spelers en speelsters optimaal te benutten. Er stond een mooie en verdiende 3-6 voorsprong op het scorebord bij de rust maar de wedstrijd was zeker nog niet gespeeld.

Dat bleek ook in de 2e helft want de doelpuntenmachine stopte met productie. Het afmaken van kansen is toch eigenlijk wel een probleem want hierdoor kwamen we toch in de problemen. Via 4-6 werd het vlak voor tijd ook nog 5-6 dus lekker spannend.

Geduld is een schone zaak en ondanks dat er nog een paar foute pases en dus aanvallen van SKV volgden bleef Good Luck zoeken naar het kansje wat altijd komt. In de allerlaatste minuut maakte Sam een kort balletje koelbloedig af en was de eindstand dus 5-7.

Slechts 1x gescoord in de tweede helft maar wel weer goed gespeeld!

Voorlopig blijven we op de 2e plaats staan met 2 punten achterstand op Focus.