Wedstrijden > DeetosSnel B3 - Good Luck B1

Datum: 20 januari 2018
Uitslag: 4-10
Tekst: Adwin Krijger

Good Luck B1 stevig op 2e plaats!

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Deetos/Snel B3 op het programma. Het team uit Dordrecht staat een beetje troosteloos onderaan in deze competitie, scoort weinig en ze krijgen veel doelpunten tegen.

Good Luck ging met een uitgedunde ploeg richting Dordrecht, dit omdat Mayke en Mandy verplichtingen hadden op school en Amy een leuk snoepreisje had. Aangezien iedere speler erg belangrijk is in het team was dit toch wel erg jammer.

Eigenlijk was er de hele wedstrijd sprake van een groot krachtsverschil. Good Luck was op alle fronten beter. Onze tegenstanders hadden het, net als zo vaak, erg moeilijk met de snelheid en wendbaarheid van onze heren. Het resulteerde al snel in de nodige kansen en doelpunten want we liepen lekker vlot uit naar een 1-6 voorsprong bij rust.

Het was eigenlijk ook die snelheid die onrust in het spel brengt en er daardoor voor zorgt dat er veel kansen worden gemist. Iets meer rust met name bij het afmaken zou ervoor zorgen dat er veel meer wordt gescoord.

De tweede helft ging dit zeker het eerste deel erg goed want met goede aanvallen liepen we uit naar een 2-10 voorsprong met nog 10 minuten te gaan. Het kaarsje ging toen uit, conditioneel was het op en zodoende kon Deetos/Snel ook nog 2x scoren.

Een mooie 4-10 overwinning was het resultaat.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen Albatros. Dit team staat nu virtueel op de derde plaats met een wedstrijd minder gespeeld. De uitwedstrijd werd verloren met 7-5 en we willen heel graag revanche... en de tweede plaats behouden!