Datum: 12 oktober 2019
Uitslag: 13-14
Tekst: Rianne Tiggelman

Good Luck ziet punten naar Eindhoven gaan

Op zaterdag 12 oktober was PSV/Lifovragen.nl uit Eindhoven te gast op de Oostplaat. De ploeg van Petri van Dijk ging met name verdedigend niet lekker van start. Kans voor PSV/Lifovragen.nl om hier van te profiteren en deed dat ook. De ploeg uit Eindhoven had een flink gat geslagen. Good Luck moest een flinke achterstand zien weg te werken (1-6). Al meerdere keren dit seizoen is gebleken dat Good Luck hier prima toe in staat is, maar eigenlijk zou deze energie gebruikt moeten worden om zelf die voorsprong te pakken. De ploegen gingen de rust in met 7-9. In de tweede helft was Good Luck meer op dreef en kon, hoe klein ook, de voorsprong pakken. Vanaf daar gingen de ploegen gelijk op en was het een spannende tweede helft. Helaas was het PSV/lifovragen.nl die vlak voor de laatste minuut de 14e treffer maakte.

Aanstaande zaterdag speelt de ploeg uit bij Scheldevogels in Bergen op Zoom. Aanvang: 16.30u.

Eindstand: 13-14.