Wedstrijden > Stormvogels 1 - Good Luck 1

Datum: 9 september 2006
Uitslag: 7-6

Good Luck verliest van agressiever Stormvogels

Afgelopen zaterdag moest Good Luck aantreden tegen de ploeg uit Westkapelle. Natuurlijk was er ondanks het mooie weer een aardig windje daar, maar dat is normaal aan de kust.

De eerste 10 minuten waren voor Good Luck met verzorgd aanvalsspel waarin de bal door goede rebounds in de ploeg bleef. Arno scoorde 0 - 1. Twee minuten later kwam de 1 - 1 op het bord en toen was het eigenlijk ook direct afgelopen met het verzorgde spel van Good Luck. De thuisploeg nam de touwtjes in handen en liep weg naar een 4 - 1 voorsprong in de 25e minuut. De laatste 7 minuten waren echter weer voor Good Luck. Via Arno, Heidi, Myrna en wederom Arno uit een strafworp werd de ruststand van 5 - 5 bereikt.

Doordrukken en afstand nemen, dat moest gebeuren direct in het begin van de tweede helft. Iets wat niet gebeurde, weer was het in de 40e en 43e minuut Stormvogels dat een voorsprong nam. Via Arno scoorde Good Luck nog één keer tegen. In de 20e minuut van de tweede helft bepaalde hij de eindstand op 7 - 6.

Bedroevend weinig doelpunten tegen een stugge en agressieve ploeg. De agressie en rust om tot goede aanvallen te komen werden bij Good Luck node gemist. De ploeg uit Middelharnis heeft teveel kansen nodig en als het even niet lukt, sluipen er heel veel slordigheden in het spel.