Wedstrijden > Conventus 1 - Good Luck 1

Datum: 2 december 2006
Uitslag: 21-11

Conventus maatje te groot voor Good Luck

Afgelopen zaterdag moest Good Luck 1 aantreden tegen de kampioenskandidaat en tweedeklasser Conventus in Zwijndrecht. Tot aan de 17e minuut leek het een echte wedstrijd te worden. Petra (3e minuut) en Arno (4e minuut) zetten Good Luck met afstandschoten op voorsprong. Nog één keer in de 7e minuut kwam Good Luck dichterbij via een korte bal van Jan-Willem, maar daarna was het gedaan met de doelpunten. Redelijk makkelijk liep Conventus naar een 11 - 3 ruststand.

De tweede helft eigenlijk een zelfde beeld. Een goed spelend Conventus en een, dat moet gezegd worden, knokkend Good Luck. Maar waar alles of bijna alles de afgelopen wedstrijden lukte ging er nu van alles fout. De kunststof korven werkten niet mee, ballen kwamen niet aan enzovoort. Één ding hoop ik wel: dat we geleerd hebben van deze wedstrijd. Ik ben ervan overtuigd dat we de volgende thuiswedstrijd uit een ander vaatje zullen tappen.

De uitslag was uiteindelijk 21 - 11.

Doelpuntenmakers: Petra 2 - Myrna 1 - Arno 4 - Jan-Willem 3 - Nico 1

Daarna nog even heel snel naar Capelle om Good Luck 2 verdiend te zien winnen, gefeliciteerd met deze 2 punten.