Uitslag: 5-4
Tekst: Daisy Vroegindeweij
Foto('s): Daisy Vroegindeweij

Good Luck B - Korbatjo B1

De vakken waren niet helemaal zoals ze moesten, we zijn nog aan het kijken hoe we het willen. We hielden eerst 1 minuut stilte voor Jaap Mijnders. Daarna floot de scheidsrechter Harm. De eerste helft was begonnen. Kees schoot al snel van een afstand en het begon met 1-0. Daarna speelde de partij lekker rond en er waren al een paar schoten maar ze waren gelukkig voor Good-luck mis. Toen werd de bal onderschept en ging de bal naar de tegenpartij. De aanval speelde lekker rond en kees scoorde een hele verre afstandsschot. Het was 2-0. De vakken wisselden. En de tegen partij had de bal. Het ging niet goed in het vak en Jessie liet er 1 door. Het stond 2-1. We kregen de bal weer en we speelden weer lekker rond. Het was wel heel snel allemaal maar het lukte. Denise deed een doorloopbal maar Melanie haar meisje nam over. Dus Denise gooide naar Melanie (uitstart). En Melanie scoorde met een mooie uitstart. Iedereen was blij dat het 3-1 stond. Het was rust en onze coaches Peter en Petra (P&P) deden ons allemaal dingen uitleggen ondertussen gingen Ivo en Daisy inschieten. De tweede helft begon. Ivo werd gewisseld voor Yorick en Daisy werd gewisseld voor Denise. Het ging slecht toen we begonnen. Het werd 3-2 er werd een doorloopbal doorgelaten maar we stonden nog voor. Good-luck had de bal weer en we speelden weer over. De bal werd onderschept en de jongen van Djoel schoot erin. Het is stond 3-3. Melanie was het er niet mee eens en scoorde een doorloopbal. Daarna speelde de tegenpartij een beetje over en er werd gescoord. Het stond nu 4-4. Het was heel spannend. Jessie scoorde de 5-4 en we stonden voor. Het was de laatste minuut en het was heel spannend. Jonathan schoot toen het laatste minuut was en we hadden er al slechte ervaringen mee. Het was heel spannend. De bal was door de tegenpartij onderschept en het vak van Melanie, Djoel, Ivo en Daisy waren helemaal in de spanningen voor als ze er één doorlieten. Maar de bal werd onderschept door Good-luck en gelukkig speelde ze nu rond. Denise was hartstikke zenuwachtig aan de zijlijn. Toen floot de scheidsrechter Harm af. Good-luck B1 had gewonnen met 5-4. Het ging niet zoals we verwachten maar we hadden met heel veel geluk gewonnen.