Wedstrijden > ZKV B1 - Good Luck B

Uitslag: 5-13
Tekst: Jessie Huizer

Verslag van de bekerwedstrijd op 14 oktober

Onze 2e bekerwedstrijd alweer. Ditmaal tegen de B's van ZKV. Het was een mooie korfbalavond, bijna geen wind, zodat er lekker geschoten kon worden. Na een zeer lange aanval van de tegenstander kwam de bal bij de aanval van Good luck terecht waar Jonathan gelijk een mooie dieptebal maakte. Even later scoorde ook Denise. Ook Kees scoorde een dieptebal, en even later scoorde Carolien ook nog een doelpunt. Zo stond het al snel 0-4. Wat onnodig balverlies en doelpuntloze minuten later kregen we een strafworp tegen, waardoor het 1-4 kwam te staan. Na wat mislukte aanvallen en schoten kwamen opeens de doelpunten van Denise en Melanie, waardoor we met 6-1 de rust ingingen. Daarna ging het hard, en was het een paar minuten na rust alweer 9-1. Melanie maakte nog een mooie doorloopbal en ook Kees scoorde. Niet veel later kregen we een schot tegen, maar dat werd door Jonathan weer goedgemaakt, die voor ons 12e doelpunt zorgde. Na nog een vrije bal tegen en een sterk optreden van de tegenstander in de laatste paar minuten kwamen we op een eindstand van 5-13, waarmee we toch maar weer mooi door zijn naar de volgende ronde.