Wedstrijden > Good Luck 4 - Nieuwerkerk 9

Datum: 19 december 2009
Uitslag: 20-4
Tekst: Adwin Krijger

Good Luck 4 laat zien wat het kan...

Vooraf werden duidelijke afspraken gemaakt voor deze wedstrijd en het vervolg van de competitie namelijk vandaag een keer echt laten zien wat we kunnen en niet weer 468 kansen missen en maar 9 keer scoren. De ploeg was toch enigszins getergd door het feit dat er al een aantal wedstrijden achter elkaar heel veel kansen nodig zijn om tot een acceptabele score te komen. Vandaag moest dat anders en werd afgesproken om toch zeker 15 a 20 doelpunten te maken...

Aan het begin van de wedstrijd zag het er niet naar uit dat dit ging lukken. Korte aanvallen met schoten als de afvang nog niet stond leverden veel balverlies en onrustig spel op. Een fel spelend Nieuwerkerk maakte het ons knap moeilijk en we kwamen niet in ons spel.

Na 10 minuten aangeklooid te hebben schoot Yvette een goede bal binnen en stonden we dan 1-0 voor. Nieuwerkerk scoorde echter direct tegen en zo stond het 1-1. Via doelpunten van Bregje (schot) en Gijsbert (strafworp) werd het 3-1 en was het gaatje geslagen maar door opnieuw een snel doelpunt van de tegenstander stond het 3-2 en was het best spannend en ook een leuke partij om te zien. Via doelpunten van Lindsay en Harm kwamen we op 5-3 waarna Adwin met twee afstandschoten er 7-3 van maakte. Hier leek het of de tegenstander zich al gewonnen gaf en uiteindelijk was dit ook zo. In de allerlaatste minuut van de wedstrijd scoorde Nieuwerkerk nog één keer via een mooi doelpunt eerlijk is eerlijk alleen er stond toen wel al 20 doelpunten voor Good Luck op de teller.

Een goed resultaat waarbij we deze wedstrijd redelijk scherp waren in het afronden van de kansen en we ook zeker door bleven gaan tot het einde om een hoge score neer te zetten.

Zijn we nu ook kampioenskandidaat? Op dit moment staan we 3e in de poule met 3 punten achterstand op Argento 1 en hier spelen we op 2 januari tegen. Een overwinning op deze ploeg is dus echt nodig om mee te gaan doen om de titel.

Doelpunten Yvette 3x, Bregje 2x, Gijs 5x, Harm 2x, Lindsay 4x, Adwin 3x, Clarinda 1x.