Wedstrijden > Voltreffers 4 - Good Luck 3

Datum: 26 maart 2011
Uitslag: 5-6
Tekst: Adwin Krijger

Good Luck 3 wint voor het eerst sinds 29 mei 2010!

Jaja, u leest het goed! Voor het eerst dit seizoen en zelfs voor het eerst sinds de gewonnen uitwedstrijd tegen Scheldevogels 4 (4-6) op 29 mei vorig jaar wint ons derde weer eens. De tweede helft veld is het derde ingedeeld in de 6e klasse in plaats van in de veel te zware 5e klasse en dat heeft dus direct resultaat...

In een wedstrijd waarin we nog behoorlijk wat kansen hebben gemist speelden onze goed getrainde spelers de bal lekker rond. Verdedigend was het wel wennen aan het echte gras waardoor we er nog wel eens naast zaten maar de kansen die dit opleverde voor onze tegenstander uit Oosterhout werden niet afgemaakt.

Zo stond er een 2-3 stand op het bord bij rust en de spelers voelden dat een sensatie in de lucht hing. De in de eerste helft goed fluitende scheidsrechter vond echter dat hij zijn eigen ploeg maar wat moest gaan helpen want hij voelde de bui ook al hangen. Zo waren er een aantal dubieuze beslissingen en werden strafworpen gegeven daar waar wij ze niet kregen. Van 2-4 werd het 4-4 en zelfs 4-5 maar de sterk invallende Andre Quak bracht de stand alweer snel op gelijke hoogte 5-5.

In de slotfase opnieuw wat rare beslissingen maar toch was het Good Luck wat de beste kansen kreeg en ook miste. Totdat eindelijk Jessica de verlossende 5-6 op het bord schoot, er waren nog enkele minuten te spelen.

De wedstrijd werd goed uitgespeeld en de eerste zege sinds 29 mei vorig jaar kwam niet meer in gevaar. Na het eindsignaal liepen de Good Luckers wat verdwaasd over het veld... Klopte dit wel??? Het echte besef van deze historische prestatie werd onder de douche duidelijk toen eensgezind het kampioenen olé olé werd gezongen.

De volgende wedstrijd wordt gespeeld in Bergen op Zoom tegen Scheldevogels 4 uitgerekend de ploeg waar het laatst van werd gewonnen. Wellicht kansen op de tweede winst dit seizoen...