Wedstrijden > Good Luck E1 - ADO E1

Datum: 7 april 2012
Tekst: Jacco de Vos

Good Luck E1 - ADO E1

Na het verlies van vorige week, wilden we deze keer wel weer eens een keer winnen. Aangezien we van deze ploeg in de zaal 2 keer hebben gewonnen, lagen er kansen. Na de slechte 1e helft van vorige week, zouden we deze keer 2 keer een 2e helft spelen. In de aanval begonnen we met Milou B., Sanne, Rif en Milou K. (heer), in de verdediging met Jara, Nikki, Rianne (heer) en Thomas. Job en Sophie zaten op de bank, terwijl Quinty nog herstellende was van haar buikgriep.

Doordat er in de aanval goed werd rondgedraaid, overgespeeld, gegooid en gevangen, waren er al meteen kansen. Ze gingen er echter nog niet in. In de verdediging zaten we er goed op, zodat ADO nauwelijks kansen kreeg.

Ondanks dat er een veldoverwicht was van Good Luck, stond het na het 10 minuten nog steeds 0-0. Na van vak te hebben gewisseld, was het echter Rianne, die via een schot de 1 - 0 op het scorebord bracht. Na wederom goed rondspelen, was het Thomas en nogmaals Rianne die de 2-0 en de 3-0 scoorden via een schot. Het spel lag nog even stil, doordat een meisje van ADO de bal op haar neus kreeg, en een bloedneus had. De verdediging stond ook goed, zodat we met 3-0 de rust in gingen.

In de rust werden er nog een aantal kleine aanwijzigingen gegeven, voor de rest gewoon doorgaan.

Na de rust kwam Job voor Rif en Sophie voor Milou. K., waardoor Sanne als heer ging spelen. Zoals afgesproken gingen we verder met goed rondspelen, en kon Sanne via een schot de stand op 4-0 brengen. Na nog wat kleine kansjes die er niet in gingen (was het de wind en de kou die heirvoor zorgde?) was het weer tijd om van vak te wisselen. Thomas had de smaak te pakken, en wist zijn 2e van de dag te scoren (5-0) en even later was het Jara die via een doorloopbal de eindstand van 6-0 op het bord bracht.

Omdat er zowel aanvallend als verdediging goed gespeeld was, gingen we met een goed gevoel het veld af.