Datum: 27 september 2014
Uitslag: 7-10
Tekst: Marcel Kievit

Good Luck heeft collectieve of-day!

Zaterdag 27 september kwam Gemini uit Gouda op bezoek in Middelharnis. Bij winst hadden de korfballers uit Middelharnis de koppositie kunnen verstevigen, maar dat was Good Luck deze dag niet gegund. Om kort maar krachtig te stellen, de ploeg heeft als collectief geen vuist kunnen maken om van Gemini te winnen. Een groot contrast ten opzichte van de week ervoor tegen Reeuwijk.Good Luck speelde tegen zichzelf en verloor van een zwakkere ploeg dan 7 dagen terug. Het eerste doelpunt viel voor Good Luck pas na 25 minuten en met een klein offensief kwam Good Luck nog vlakbij Gemini, ruststand 3-4.

Hoewel Good Luck moeite had met de bal door de korf gooien van de vele opgelegde kansen, had de jonge arbiter op cruciale momenten vreemde beslissingen. Gemini profiteerde hier uiteraard terecht van en scoorde een aantal fraaie afstandschoten. Door in de laatste 12 minuten ook nog eens twee strafworpen te missen was het duidelijk dat Good Luck deze dag geen recht had op de overwinning. Eindstand 7-10.

Eerder zijn prima resultaten geboekt, dus er is geen man over boord. Aanstaande zaterdag gaat Good Luck richting Schiedam om het op te nemen tegen Nexus die ook wisselende resultaten laat zien. Naar verwachting zullen beide ploegen dan ook aan elkaar gewaagd zijn.