Nieuws > Nieuwe bordsponsor: J. Boeter Kraanverhuur

23 september 2018, 13:09

KV Good Luck verwelkomt een nieuwe bordsponsor: J. Boeter Kraanverhuur. Het bord hing al even, maar zaterdag 15 september was het officiële (foto)moment.

De bloemen werden overhandigd door Rianne Tiggelman namens de sponsorcommissie. Jeroen en Mariëlle hebben 2, met plezier, korfballende kinderen en zij zelf zijn ook actief als vrijwilliger binnen de verening. Ze dragen de verenging dan ook een warm hart toe. KV Good Luck is uiteraard dankbaar met deze nieuwe sponsor!

Over J. Boeter Kraanverhuur:
Sinds 1984 is J. Boeter kraanverhuur actief in de kraanverhuur branche. Het is onze specialiteit om alle voorkomende hijs- en transport werkzaamheden voor bedrijven en particulieren uit te voeren. Door de centrale ligging op Goeree Overflakkee zijn wij veelal werkzaam in de regio Rotterdam, Brabant en Zeeland. Voor het transport komen wij door heel Nederland en zelfs ook het buitenland.

Wilt u als organisatie ook zo’n mooi reclamebord langs de velden van KV Good Luck? Neem dan contact op met de sponsorcommissie (Rowan Hullegie of Rianne Tiggelman) via sponsorcommissie@kvgoodluck.nl. Een andere vorm van sponsoring? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

Links